Puppy Trim
Puppy's zijn zeer welkom in mijn hondentrimsalon. De eerste ervaring van een puppy in de trimsalon moet goed zijn. Met het puppy trimmen ga ik de puppy laten wennen aan op de trimtafel staan, wassen en drogen, borstelen en nageltjes knippen. Ik werk op een rustig tempo zodat het geen gehaast wordt voor de pup en alles rustig verloopt.  U als baas mag hier bij blijven om te zien wat ik met uw hondje doe.
Als de pup groter is en voor een echte trimbehandeling komt is het niet de bedoeling dat u er bij blijft. Het is prettiger voor uw hond en voor mij om rustig te werk te gaan.

Wanneer kan uw pup naar de trimsalon?
Vanaf 10 weken is een mooie leeftijd voor uw pup om kennis te maken met de trimsalon. Het is echter ook belangrijk dat u de pup zelf al een beetje heeft laten wennen aan het borstelen. Tot een leeftijd van 16 weken/4 maand kunt u voor een puppy trimbehandeling komen. Uw puppy word gewassen, geborsteld en de nageltjes worden eventueel geknipt. .
Bel voor het maken van een afspraak naar: 06 22 59 47 94

*Plan optijd uw afspraak voor het puppy trimmen, als u uw puppy net hebt met 8 weken kunt u al een afspraak maken als uw pup ongeveer 12 weken is.
Vanwege drukte in de trimsalon word dit wel aan te raden optijd te plannen.Het is wel belangrijk dat uw pup alle inentingen gehad heeft.
© Copyright 2021 - https://rianneshondentrimsalon.nl