Locatie Berghuizen

De hondentrimsalon in Berghuizen is gevestigd in een schaftwagen. Deze schaftwagen heb ik helemaal verbouwd tot een nette hondentrimsalon. De trimsalon staat naast het huis van mijn ouders, waar ik zelf ook nog woon.


De trimsalon is van binnen helemaal opgeknapt. In de trimruimte kom je binnen. In deze ruimte wordt uw hond getrimd. In deze ruimte staat een goede elektrische trimtafel die omhoog en omlaag kan, zodat uw hond er zelf op kan stappen zonder dat ik uw hond hoef te tillen. In het achterste deel van de trimsalon heb ik een wasruimte. Doormiddel van een schuifdeur kan ik deze ruimte afsluiten zodat het alleen in de wasruimte nat is en de trimruimte mooi droog blijft. In de wasruimte staat een in hoogte verstelbaar bad zodat uw hond zelf in het bad kan stappen. Hierdoor werk ik op een ergonomische manier en heeft uw hond geen stress door het optillen in bad of op tafel.

In de trimsalon maak ik gebruik van goed materiaal, borstels en scharen. De shampoos die ik gebruik zijn speciaal voor honden.


Adres:
Berghuizen 40
7961 LT Ruinerwold

Afspraak maken?
Mobiel: 06 22 59 47 94

© Copyright 2021 - https://rianneshondentrimsalon.nl